På tur i Lomsdal-Visten i sommer?

Marius Nergård Pettersen som har skrevet ei kjempefin bok om Lomsdal-Visten har i siste nummer av bladet Villmarksliv en god artikkel om turer i Lomsdal-Visten.

Marius er en av de som kjenner Lomsdal-Visten best gjennom arbeidet sitt med boka og han gir følgende passende karaktersistikk til nasjonalparken: Området er vilt og vakkert, og ligger store deler av året som et eneste stort ødeland. Terrenget er krevende og ofte uforutsigbart, men et paradis for den som søker ensomheten og orker å slite litt.

God tur!

Marius Nergård Pettersen deler gjerne sine turerfaringer med oss!

Marius Nergård Pettersen deler gjerne sine turerfaringer med oss!

2 tanker på “På tur i Lomsdal-Visten i sommer?

  1. Bra jobb dere gjør! Tenker på tur til helga og vil gjerne ha info om snøforhold rundt omkring. Vurderer å gå fra Andalsvågen så i vest er spesielt interessant 🙂

    • I vest er det lite snø, bare aller høyest i fjellet. Fra Tosfjellet kan man fremdeles gå langt på ski og i områdene rundt Austerdalsvatnet, Vistvatnan er det også fremdeles godt med snø. Helt i nord: Fra Bønå og over mot Sørvassdalen og Tverådal kan man nok stort sett gå uten å komme bortpå snø.

      Så skal du fra Andalsvågen og inn mot Svanvatnan så er det nok stort sett bart til øst for Børjedalen. Håper du får en fin tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s